Εκλογές ΚΟΧ 2020 Κούλης Καπλάνης Υποψήφιος Πρόεδρος ΚΟΧ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ κοχ ΤΟΥ ΜΕΛλΟΝΤΟΣ

Μήνυμα

Μήνυμα Υποψηφίου Προέδρου της ΚΟΧ
Κούλη Καπλάνη
-ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ-


Αυτή τη χρονιά καλούμαστε να εντάξουμε το άθλημα του χάντμπολ στη ζωή όλων μας! Να παρέχουμε σε εκατοντάδες παιδιά από κάθε γωνιά της χώρας μια ομοσπονδία με πλούσιο έργο και πρόγραμμα, που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος αλλά και σε αυτούς που τώρα θα το γνωρίσουν, να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει ο θεσμός του αθλήματός μας στην Κύπρο, στην Ευρώπη και σε διεθνές επίπεδο.
Σκοπός μας είναι μια νέα σύγχρονη ομοσπονδία η οποία με τη χρήση διαδραστικών και εκπαιδευτικών μεθόδων να αναπτύξει την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της και να διαδραματίσει τον κύριο παράγοντα για την αναδιαμόρφωση του αθλήματος, ώστε αφενός να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή στο άθλημα, και αφετέρου η Κύπρος να καταστεί χώρα διοργανώτρια και συμμετέχουσα σε διεθνείς αγώνες. Τα σωματεία μαζί με τις επιτροπές της ΚΟΧ και με τη συμμετοχή τρίτων αξιόλογων ατόμων θα συνεργάζονται ώστε να αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους λειτουργώντας ως ομάδα. Έτσι όλο το πρόγραμμά μας θα στηρίζεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο των σωματείων, παιχτών και παραγόντων. Κύριο μέλημά μας είναι η ανασύσταση-αναδιοργάνωση των εθνικών μας ομάδων ανδρών, γυναικών, κορασίδων, νεανίδων, εφήβων και νέων ώστε να δοθούν μέσω της ανεύρεσης νέων χορηγών, χρηματικά κίνητρα στα σωματεία, στους παίχτες και στις Εθνικές Ομάδες και να εξελιχθεί το άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η υποψηφιότητά μου συνοδεύεται από τη στήριξη νέων ανθρώπων που γνωρίζουν το άθλημα εντός και εκτός Κύπρου και θα εργαστούμε όλοι με αστείρευτη δύναμη, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου. Απώτερος στόχος μας είναι η ίση μεταχείριση σωματείων, παραγόντων, διαιτητών και παρατηρητών, καθώς και η μόνιμη στελέχωση της ΚΟΧ με προσωπικό ώστε τα σωματεία, οι παράγοντες, οι παίχτες, οι διαιτητές, οι παρατηρητές, και οι διεθνείς ομοσπονδίες άμεσα και παραγωγικά να επικοινωνούν και να ενημερώνονται από την ΚΟΧ.
Παρόλο που η ομοσπονδία μας αντιμετώπισε προβλήματα λόγω έλλειψης στρατηγικής και σωστού προγραμματισμού, εμπιστεύομαι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του αθλήματός μας που εργάστηκε, κοπίασε, μεγάλωσε και μεγαλώνει σε δυσεπίλυτες συνθήκες, θεωρώντας κάτι παραπάνω από υποχρέωσή μας, να του προσφέρουμε την ευκαιρία ανέλιξης.
Η πίστη μας στον θεσμό της ΚΟΧ ας αποτελέσει το εφαλτήριο για να δώσουμε σε κάθε μέλος εκείνα τα ξεχωριστά εφόδια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και τις προκλήσεις του μέλλοντος δημιουργώντας τις βάσεις ανάπτυξης επαγγελματικού επιπέδου. 

Η ΚΟΧ του μέλλοντος είναι μια δυναμική πορεία για όλους μας και μας χρειάζεται ενωμένους!

Ελάτε να χτίσουμε την ΚΟΧ ΜΑΣ!

«το καλύτερο του αγώνα είναι η ευκαιρία συμμετοχής»